Niets in de wereld kan jou zoveel zorgen geven dan jouw eigen gedachten.

Wanneer we ons leven vanuit een ander perspectief gaan benaderen, zullen we ook een andere uitkomst krijgen. 

Wanneer we ergens in ons geheugen een bron vol angst, pijn en verdriet bezitten, creëren we ook een uitkomst vol angst, pijn en verdriet.

Coaching & programma's.

Je hebt doelen, vragen, wensen, dromen en je worstelt met obstakels. Dit kan vanuit je privéleven zijn of misschien heeft het te maken met je vrienden of je werk. Grote kans dat je bepaalde signalen te lang genegeerd hebt of je was je er niet van bewust. Maar het kan ook dat je jezelf wilt uitdagen om verder te groeien. Tijdens een coachsessie gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Daarbij onderzoeken we ook wat jouw triggers, overtuigingen en patronen zijn. Vervolgens gaan we het onzichtbare zichtbaar maken door coaching in combinatie met familieopstellingen, EMDR en EFT. Net wat jij nodig hebt. Je gaat voelen. Het resultaat is zo fijn. Je voelt je gelukkiger, blijer, veel meer JOU en dat maakt dat je heel bewust keuzes kunt maken die goed voor je zijn.

Jongeren. En jij dan? Hoe kan ik jou helpen?

Deze website lijkt gericht op volwassenen. Maar wist je dat ik ook jongeren vanaf ongeveer 12 jaar help? Voel je je onzeker, alleen, niet begrepen, angstig of niet vrij? Dan kan ik je coachen.  We gaan actief aan de slag om te achterhalen waarom je je niet goed voelt. Dat doe ik aan de hand van verschillende methodes. Dat helpt je om sneller te voelen waar het probleem zit. Als je dat weet, kun je er ook wat aan doen. Niet door te willen dat de mensen om je heen veranderen, maar door jezelf blij te maken. Ik help je bij je persoonlijke ontwikkeling en leer je bewust keuzes te maken. Na een paar coachingsessies voel je je al krachtiger en zelfverzekerder.

Ik ga je helpen!

Hoe wil je in het leven staan? Hoe wil je dat ik jou zou omschrijven? Wij bepalen zelf onze waarde! Hierbij is zelfontwikkeling een belangrijke sleutel. Zelfontwikkeling brengt ons tot een dieper inzicht in onszelf en helpt ons daarnaast om een helder beeld te krijgen van onze trauma’s. We hebben al deze nieuwe inzichten nodig om onszelf van onze pijnen los te kunnen maken, een geheel nieuw toekomstbeeld te creëren.

We moeten bereid zijn om alle aspecten van ons leven te onderzoeken en die, waar nodig, aan te passen.

Kom! Ik ga je helpen. Confronterend en met een beetje humor!

Mogelijkheden.

Voor de beste resultaten heb ik een aantal programma’s voor je uitgewerkt. Twee 1:1 coachingtrajecten, in combinatie met o.a. familieopstellingen, EMDR en EFT. Inclusief toegang tot mijn online- programma’s. Én binnenkort een nieuw online programma.

Online programma.

Binnenkort meer!

Ben je er klaar voor om jezelf te leren kennen? Jouw eigen leven te leiden?

Wist je dat niet te verklaren emoties in ca. 95% van de gevallen komen doordat je geen bewuste eigen keuzes maakt over hoe je in het leven staat, hoe je de dag start, met wie je omgaat, wat je eet, waar je werkt en hoe je je vrije tijd besteedt?

Binnenkort verschijnt een nieuw online programma. Een programma van 8 modules om jou weer terug te brengen naar jouw kern.

In jouw kracht! Zonder twijfel, schuldgevoel en Schaamte. Vol zelfvertrouwen!

Je word je ervan bewust hoe jij in het leven staat en hoe je in het leven wilt staan. Hoe bewuster je wordt, hoe beter jij je keuzes maakt! Dankbaar en blij! 

Terug naar jouw kern. En op zoek naar jouw passie!

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de button onderaan de pagina.

Journey to yourself.

 € 480,00

Wil je inzicht krijgen in jou patronen? Patronen doorbreken en blokkades opheffen? Wil je je keuzes en je gedrag blijven veranderen? Jezelf verder ontwikkelen?

Met het Journey to Yourself programma van 2 maanden help ik je inzichten te geven van jouw patronen. In jouw leven. In jouw keuzes.

Ik ga je laten zien hoe je terug kan komen in jouw kracht.

Stop met zoeken. Je hebt het zelf in je. We gaan het alleen nog zichtbaar maken. Ik ga je helpen.

Confronterend met een beetje humor!

2 maanden de focus op jou!

Coachingtraject van 8 weken.

4 x 1:1 coachingsessies (ca. 1uur) in mijn praktijk of online via Zoom. Wat jij fijn vindt.

Intakegesprek van 30 minuten.

Maatwerk sessie. Familieopstelling en/of EMDR en/of EFT. Net wat jij nodig hebt!

6 uitgebreide online modules via de Academy.

Bonus: 6 minutes journal.

Bonus: Werkboek "creeer jouw eigen leven/ jouw keuzes. Jouw toekomst.

Master your joy & happiness.

€ 950,00

Dit is pas echt jezelf verwennen. Goed voor jezelf kiezen en zorgen. Het is ook confronterend, maar we doen het met een beetje humor!

4 maanden lang gaan we de focus op jou leggen. Zo fijn!

We gaan aan de slag met jouw emotionele triggers, belemmerende patronen en emotionele blokkades. We gaan het zichtbaar en voelbaar maken. En ervoor zorgen je gedrag, jouw keuzes en daardoor jouw toekomst overeenstemt met hoe je je innerlijk voelt. Precies zoals je bent! Precies zoals jij wil zijn!

Coachingtraject van 4 maanden.

16 weken de focus op jou!

8 x 1:1 coachingsessies (ca. 1uur) in mijn praktijk of online via Zoom. Wat jij prettig vindt.

Intakegesprek van 30 minuten.

Maatwerk sessie. Familieopstelling en/of EMDR en/of EFT. Net wat jij nodig hebt!

10 uitgebreide online modules via de Academy.

Bonus: 6 minute journal.

Bonus: Werkboek "creeer jouw eigen leven/ jouw keuzes. Jouw toekomst.

Op maat?

Bel of mail  gerust (of klik op onderstaande button) om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Of om kennis te maken.

Een programma op maat is ook mogelijk. Hiervoor kunnen we samen overleggen wat jouw wensen zijn en waar jij je het prettigst bij voelt. 

Wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en/of voor een programma op maat? Of wil je meer lezen over mijn methodes? Kik dan op één van onderstaande buttons.

Liever eerst meer informatie?

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar top