OWN
YOUR
OWN
LIFE

Familieopstelling

Om inzicht te krijgen in jouw blokkades, patronen, overtuigingen en loyaliteiten. 

In de onderliggende oorzaak waarom jij jouw leven niet pakt. Niet vol. Niet doet wat je wil doen. Het geeft je inzicht in jouw problemen.

Het geeft je helderheid.

Jouw familiesysteem is uniek en zit vol informatie

Door het doen van een familieopstelling komen we in aanraking met onbewuste blokkades, patronen en loyaliteiten die ons in het hier en nu belemmeren.

Je krijg inzicht in de onderliggende oorzaak van jouw problemen.

Doordat je inzicht krijgt in de onderliggende oorzaak van jouw problemen, kan je patronen doorbreken en belemmerende overtuigingen aanpakken.

Alles wordt helder en gaat weer stromen.

Wanneer een familieopstelling

Hoe een familieopstelling ons inzicht kan geven in onbewuste blokkades.

Je bent altijd onderdeel van bepaalde systeem. Een schoolsysteem, een  systeem binnen een vriendenkring, werk of sport. En je bent een onderdeel van jouw familiesysteem.

(Familie)opstellingen zijn een effectieve methode om inzicht te krijgen in de ‘krachtvelden’ waarin jij verkeert.

Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt binnen het betreffende systeem. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven.

Tijdens een opstelling gaan we ‘systemisch’ kijken. Dat wil zeggen: oog hebben voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en toekomst.

DE KUNST IS OM OP JE EIGEN PLEK TE STAAN

EN DE ANDER ZIJN PLEK TE GUNNEN.

ZO CREËER JE VERBINDING MET JEZELF EN MET DE ANDER.

VERBINDING GEEFT KRACHT, WAARMEE JE WAARDEVOLLE DOELEN KUNT BEREIKEN.

STA JIJ STEVIG OP JOUW PLEK?

– ELS VAN STEIJN –

Wat brengt het je?

Het geeft helderheid en daardoor ervaar innerlijke rust.

Je snapt dat je doet, wat je doet. Snap je?

Je neemt jouw plek in. Groots.

Door de inzichten kan je patronen doorbreken.

Het geeft je vertrouwen.

Je volgt je hart.

Je gaat dingen doen zonder schuldgevoel.

Kiest voor jezelf.

Door de helderheid zal je bepaalde dynamieken niet doorgeven aan jouw kinderen.

Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen leven.

Je maakt andere, betere keuzes.

Je voelt je niet meer verantwoordelijk voor anderen.

Je leeft jouw leven.

Blokkades zijn helder.

Helderheid in je belemmerende patronen.

Familieopstelling in Rotterdam

Na betaling ontvang je een mail met een linkje om jouw afspraak in te plannen. En een systemische vragenlijst.

Er is op dit moment geen wachtlijst voor een opstelling.

De opstelling duurt circa 1,5 uur.

Naar aanleiding van de systemische vragenlijst starten we met een korte intake.

Njoy!

€ 240,00 incl. btw (voor 1 persoon)

Wat is een individuele opstelling?

Een individuele opstelling is  een methodiek die is afgeleid van de familieopstellingen van Bert Hellinger. Bij familieopstellingen wordt gebruikt gemaakt van representanten. Bij een individuele opstelling worden er vloermatjes (vloerankers) gebruikt die gezins- en/ of familieleden representeren. Het voordeel is dat je geen last hebt van “energie” van andere mensen en het is simpel en makkelijk uit te voeren.

Er wordt een voorstelling gemaakt in de ruimte. Het kan gaan om je gezin van herkomst, je eigen gezin, je kind, je partner etc. Je legt de matjes (zogenaamde vloerankers) op de grond voor jezelf en voor de ander(en) die die betreffende personen representeren. Vervolgens ga je ervaren hoe het is om op je eigen vloeranker te staan maar ook op de vloeranker van de anderen. Je voelt hoe en waar je ten opzichte van de ander staat en ook hoe en waar de ander ten opzichte van jou staat. En hoe deze persoon dat ervaart. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe de energie in jouw familiesysteem binnenkomt als je in je eigen opstelling staat.

Hierdoor worden patronen zichtbaar. Een opstelling geeft je op een diepere laag informatie over jouw gedrag en de onderlinge relaties en verhoudingen. Een blinde vlek (onbewust patroon) wordt helder. De opstelling maakt patronen waar jij regelmatig last van hebt zichtbaar. Misschien speelt dit al generaties lang en wordt je hiermee geconfronteerd doordat je gespiegeld wordt via het gedrag van je kind.

Een opstelling heeft een positieve en helende uitwerking op jou en je familiesysteem

Een opstelling heeft een positieve en helende uitwerking op jou en je familiesysteem en dat zul je gaan ervaren in je dagelijks leven. Je zult merken dat een blokkade verdwijnt. Door je eigen, juiste plek in te nemen in je familiesysteem. Of doordat de ‘last’ die je lange tijd onbewust droeg en niet van jou was, letterlijk en figuurlijk van je schouders gevallen is. Dit geeft rust, ruimte en je voelt je lichter. Een patroon is doorbroken waar je kinderen, de volgende generatie, ook profijt van zullen hebben! Je hebt meer grip op je leven. Het is niet meer nodig voor je kind of je partner om het (onbewust) lastige gedrag waar jij door getriggerd werd nog te laten zien…

In feite kun je alles opstellen, maar dit zijn enkele thema’s:

  • Jezelf niet herkennen in je reacties op het gedrag van je kind
  • Problemen in je relatie
  • Problemen in een samengesteld gezin
  • Regelmatig terugkerende angsten, stress, boosheid of verdriet
  • Verstoorde familierelaties
  • Conflicten op je werk

Over mij.

Hi, mijn naam is Carmen, 50 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik heb een zoon Daan van 20. Een man Peter, geen 20 meer. En een hond Tedje.

Als intuïtief coach, systemisch therapeut, (familie)opsteller, NLP coach en ervaringsdeskundige help ik volwassenen en jong volwassenen om opnieuw in hun kracht te staan. Een eigen leven te leiden en niet een leven dat anderen verwachten.

Vanuit expertise kijk in naar het geheel. Holistisch. Waarbij  (familie)opstellingen, energetisch- en systemisch werk, innerlijk kind en schaduwwerk mijn belangrijkste methoden|technieken zijn. 

Vanuit hier terug naar jouw kern. Waarom reageer je zoals je reageert. Welke loyaliteiten, dynamieken, pijnen, overlevingsmechanismen, belemmerende overtuigingen en patronen liggen hieronder?

Stuur gerust een berichtje, als je meer over mij – en over jou – wil weten.

Heb je nog een vraag?

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar boven