Vanuit overlevingskracht kost alles moeite. Leven vanuit je eigen kracht gaat in flow!

Uit eigen ervaring weet ik dat het volledig in je eigen kracht staan iets anders is dan in je kracht staan vanuit een overlevingskracht.

Vanuit overlevingskracht  moet je veel. Doe je ‘stoer’, oordelend en onverschillig. Je vecht; het kost je moeite om alles te laten stromen. Je bent niet sterk, maar je maakt je groot. Allemaal onbewust.

Leven vanuit je eigen kracht gaat in een flow. Alles gaat vanzelf. Je maakt de juiste keuzes vanuit vertrouwen en blijdschap. Dat kan ook niet anders, want je hebt je eigen waarde gecreëerd. Je weet precies wat je nodig hebt!

Jouw gratis e-book.

Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt

Terug in jouw kracht? Een leven zonder twijfel, schuldgevoel en schaamte. Vol vertrouwen, dankbaar en blij? Download hier jouw gratis e-book met 10 inzichten om dit fijne leven te creëren! 

Superinteressant om te lezen!

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Een gratis intake? Of kennismaken? Leuk!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Maak kans op een Gratis Sessie

Op de 1e en de 15e van elke maand, zolang de actie loopt, selecteer ik twee mensen voor een Gratis Sessie, waarin ik je gelijk een aantal inzichten geef om meer zelfvertrouwen te krijgen en je blijer te voelen.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar top